Najava datuma festivala

Da, kako je već rečeno, vrijeme je da planirate svoj odmor. Vrijeme kada treba biti u Imotskom i uživati tri magična dana u Perinuši i zvuku vinyla. Ove godine nam slijedi četvrto izdanje festivala i opet ćemo se potruditi ljestvicu podignuti još malo više. Zabavi, uživanju i opuštanju dodati još malo više sadržaja. Ove godine festival će trajati opet tri dana i to 26., 27. i 28. srpnja. S tim da smo napravili malu izmjenu u rasporedu dana jer će festival ove godine biti u petak, subotu i nedjelju. Smatramo da je nedjelja bolji izbor nego četvrtak kako je bilo prošle godine.

Nismo ljenčarili tijekom jeseni i zime već smo zdušno radili na uređenju cijelog prostora festivala kako bi ove godine priroda i okoliš bili još ljepši. Očistili smo cijelu zapadnu livadu (onu veliku), poravnali je i pročistili sve do sjevernog kuta. U tom kutku, u hladovini stabala, planiramo napraviti pitomo mjesto za camping. Koji će naravno prema filozofiji festivala biti besplatan, baš kao i ulaz.
U pregovorima smo već s nekim DJ-ima, ali o imenima nećemo još izlaziti. Zasada su nam potvrdili dolazak dva strana DJ-a !!!

Ove godine slavni Woodstock festival slavi ravno 50 godina (održao se od 15. do 18. kolovoza 1969.) i planiramo napraviti jednu večer sjećanje na taj festival... ali o tom potom. Zasada je jedini vaš zadatak isplanirati svoje ljeto i dolazak u Imotski krajem sedmog mjeseca !!!

Čujemo se...