Foto album Magic Time Vinyl Festival Vol. 4

Završen je još jedan Magic Time Vinyl Festival. Bilo iznad naših očekivanja. Nevjerojatna količina pozitivne energije, dobre glazbe i magične vibre spustila se u dva dana nad Perinušom. Presretni smo s atmosferom koja je vladala među ljudima, na svim osmjesima na licima, svim plesnim koracima pod otvorenim nebom.
Posebno nam je drago jer su novi sadržaji koje smno uveli ove godine bili pun pogodak. Mala bina je bila iznad naših očekivanja i dala našem festivalu novu glazbenu dimenziju. Sajam ploča također je bio odličan. Veliki broj štandova, dobra posjećenost i veliko zanimanje posjetitelja znak je da ovaj sajam ima svjetlu budućnost. Napokon je i naš Vinyl kamp zaživio. Veliki broj šatora, čak sa strancima, također je jedna prelijepa priča. Kad smo spomenuli strance iznenadio nas je veliki broj stranih posjetitelja. Sve ovo nam daje veliki podstrek da nastavimo s ovom vinylnom pričom.
Hvala svim DJ-ima koji su nas razveselili sa svojom glazbom i naravno hvala vama dragi domaći i gosti koji ste s nama dijeli radost dobre glazbe i druženja u ova dva dana.
Vidimo se opet sljedeće godine na Perinuši.

FOTOGALERIJA